Mode trends najaar 2017

De najaarsmode is uitbundig en expressief. Vol details, prints, warme kleuren en bijzondere combinaties. De romantische stroming schittert door het gebruik van plissé, strikken, kant, glansaccenten en minuscule prints. Nog steeds aanwezig zijn de roofdierenprints, waarbij de panterhuid het meest wordt geïmiteerd. Ook zien we veel vossen en vogels in kleine tekeningetjes en prints op blouses en jasjes. Tot slot zijn de buttons, applicaties en opvallende teksten dit najaar nog volop aanwezig. Bij First Lady vindt u een gevarieerde collectie waarin we alle trends in mooie outfits en combinaties voor u klaar hebben hangen.

Romantiek

Warme boskleuren, verfijnde motieven, rijke decoraties en grote halssieraden zorgen voor een mooi compleet beeld.  Romantiek is een vrouwelijk thema met veel kant, plissé, roesels en strikdetails. sprookjesachtig mooi, vormt de basis.  Het kleurgebruik is warm tegenover koel. Helderheid en glans voor een sportieve touch.

Borduur, jacquard, blush met wijnrood, aubergine. Romantische bloemmotieven, metalic shine, plissé, uitlopende mouwen. Blouses met vogelmotieven, paradijsvogels, kolibries. Turtlle halslijn en de losse kragen.

Historic
Bij het zien van sommige collecties en mooie combinaties gaan oude tijden herleven. De historie toont zich in al haar kleuren en pracht. Vertaling van renaissance wandkleden naar prachtige jacquard en flockprint jasjes. Broches, applicaties en strass-steentjes die doen denken aan de pracht en praal van de vroegere Europese koningshuizen.

Bloemdessins, uniform jasjes en paisley dessins. Ze komen allemaal voor in deze bijna overdadige trend. Musthaves zijn: het uniformjasje met de gouden knopen, een jasje of blouse met overdadige bloemenprint en een top met kant, strik of plissé kraag.

De oude meesters herleven.Traditionele prints en stoffen. Warme kleuren, rijke stoffen, prachtige details brengen je even terug in de tijden van Vermeer. Kleuren goud, geel, groen donkerblauw. Verschillende roodtinten. Velvet jasjes. Jurken in allover bloemdessins.

Animal Mania

Animal Mania gaat helemaal los in dierenprints waarbij de panter domineert in allerlei kleuren zoals olijf, turkoise, zwart omgeven door enerzijds bloemenprints anderzijds rockgevoel. Ons nieuwe merk Myrna by NED een nieuw label van Myrna Goossens is daar een goed voorbeeld van.

Dit thema heeft ook een heel andere stoere kant met jasjes met camouflage, badges en stripes. Denim met borduur of applicaties. Stoere ruiten in lange blouses.