Fotoverslag Modeshow Herfstfair Hoogeland

Check it!

Check it! Ons motto deze modeshow. En wat hebben we een geluk gehad met het mooie weer… Wat hebben we weer een mooi weekend achter de rug. De ochtend begonnen wij met een heerlijke kop koffie, die wij al lopend naar onze stand konden nuttigen. Een goedemorgen klinkt vanuit bijna elke stand, iedereen is in een goed humeur. En terecht!

Nadat we ons geïnstalleerd hebben, de stand er weer top uitziet en alles op de goede plek staat, kunnen we onze gasten verwelkomen. Wij merken dat iedereen nog in de zomerstemming is, maar zich toch bewust is van het feit dat er ook minder mooie dagen aan gaan komen. Er was dus veel interesse in de mooie collectie winterjassen. Erg leuk zijn de reacties op de wollen jassen, het blijft mooi.

Zo langzamerhand komen ook onze mannequins binnen druppelen. En wat zijn ze mooi. Haren netjes, mooie make-up, nu nog een mooie outfit en ze kunnen zo de modebladen in. Ons geluk is dat wij een stel zeer fanatieke dames hebben, die samen ook nog eens een hoop lol hebben met elkaar. Achter de schermen word er dus ook al hard gelachen. Outfit. Check. Goed humeur. Check… Alles gereed voor de show? Check… lets go!

Ons eerste thema, ‘check it’!

De ruit is terug van weggeweest of misschien toch stiekem niet helemaal weg maar nu meer te zien dan ooit. Of het nu de klassieke engelse ruit is, een pied de poule of een schotse ruit, we zien ze allemaal in dit modebeeld. Vaak in combinatie met felle kleuren en het liefst een heel pak. Een broek met jasje, gezamenlijk en afzonderlijk perfect te dragen met andere items.

Dan ons tweede thema ‘Sporty game’.

De sportbies is al niet meer uit het modebeeld weg te denken. Ook dit seizoen zal u de bies weer terug zien. Of dit nou op een jasje is, een broek of gewoon op een mooi shirt. In combinatie met een stoere sneaker of een grove booth. Ook de pump kan je in dit thema prima pakken. Zeker in combinatie met de geruite broekpakken! Mix en match, pak de kleuren die u uitdagen en ga er mee naar buiten!

Dan ons laatste thema ‘Earth’

Laat u verleiden tot de aardse kleuren. Brique is hierin een duidelijk aanwezige kleur, samen met zijn broertje Okergeel. Wollen stoffen, gebreide vesten, blocking prints , glans en coated broeken. Als het maar zacht en warm is, comfortabel en toch prachtig om naar te kijken. Rust is hierin een belangrijk onderdeel, dus ton sur ton is zeker een match.

Onze mannequins zijn alweer klaar, wat gaat zo’n show toch vreselijk snel aan ons voorbij. We willen u nog zo veel meer vertellen, maar helaas is daar toch echt de tijd te kort voor. Graag zien wij u dan ook in onze winkel, zodat wij u nog enthousiaster kunnen maken over het aankomende seizoen. Bedankt namens ons allemaal dat u de tijd heeft genomen dit fotoverslag te lezen en hopelijk tot snel.

Liefs, Team first lady en mannequins

Bekijk het complete fotoverslag