Fotoverslag Modeshow Najaar 2018 in Rheden

En dan zitten we ineens midden in de herfst… Wat een overgang binnen een dag. We gaan van 27 graden naar 12 graden, inclusief regen en wind. De winter is in aantocht en heel eerlijk, ik denk dat iedereen er wel aan toe is dat we weer een ander seizoen in gaan. Dus, tijd voor de truien, vesten, comfi broeken en grote sjaals, stoere boots en wollen jassen. Dit alles hebben wij weten te vertalen in een leuke show, samen met onze mannequins.

Eerst maar beginnen met een kop koffie en dan een goede plek uitzoeken. Veel bekende gezichten druppelen binnen om als eerste een plekje te zoeken en alvast wat leuke items te spotten. Ondertussen zet Martijn van Party Sound Together de muziek klaar, zijn de modellen alvast de eerste set aan het aantrekken en bereidt Lidy zich voor op haar verhaal.

Nou, iedereen zit, we kunnen van start! Ook nu hebben we de ruit goed in het daglicht gezet! Je kunt de ruit overal in terug vinden. Van sjaal tot trui, van broek tot tas. Noem het maar en de ruit is van de partij. Maar dat is natuurlijk niet alles. Ook de warme materialen zijn weer hot, zoals suedine en velvet, en o ja, de corduroy broek is zeker van de partij deze winter. Veel kleur valt iedereen op, wat fijn veel kleur in de winter! Zo valt de overgang naar de wintergarderobe toch erg mee, wij worden er in ieder geval blij van.

En dan, is de show alweer voorbij… Nou eerst dus maar op zoek naar die broek waar je zoveel slanker in lijkt, of die met die sportbies, want die is onmisbaar in de kast dit seizoen. Die blouse in westernstyle , waar hangt die? Want die past zo mooi bij die broek van corduroy. Het blijft een fantastisch vak, mensen blij maken!

Voor de liefhebbers van lekkere dingen, die blijven nog heerlijk nagenieten van onze hightea, verzorgd door van Zeventer en Keenenburg. Zo is een natte zondag toch heel erg aangenaam verlopen, met fijne klanten, knappe mannequins en zeker niet te vergeten het top team van First Lady zelf!

Bedankt allemaal voor weer een heerlijke dag vol inspiratie!

Bekijk het complete fotoverslag