Nieuws


Uitpakdagen bij First Lady!

De Uitpakdagen zijn gestart bij First Lady! We pakken weer uit met geweldige aanbiedingen op onze nieuwe herfstcollectie.

En niet alleen de mode op onze folder is voordelig geprijsd. Ook heel veel kleding in de winkels heeft tijdelijk een actieprijskaartje. Kom naar Firstlady en maak gebruik van dit voordeel!

LEES MEER

Wat is oud?

Wanneer ben je ‘oud’? Ik voel me soms een heel oud besje. Als mijn lichaam niet mee wil werken en er enorm veel werk op me afkomt. Mijn moeder zei vroeger: “Iemand van 10 jaar ouder is voor je gevoel oud.” Toch ken ik vele mensen van 70+ die nog bijzonder jong zijn. ( Ja, ik ben 61.) Is het belangrijk? Er wordt toch altijd gezegd: Je bent zo oud als je je voelt. Een waarheid als een koe!

LEES MEER

Mode trends najaar 2017

De najaarsmode is uitbundig en expressief. Vol details, prints, warme kleuren en bijzondere combinaties. De romantische stroming schittert door het gebruik van plissé, strikken, kant, glansaccenten en minuscule prints. Nog steeds aanwezig zijn de roofdierenprints, waarbij de panterhuid het meest wordt geïmiteerd. Ook zien we veel vossen en vogels in kleine tekeningetjes en prints op blouses en jasjes. Tot slot zijn de buttons, applicaties en opvallende teksten dit najaar nog volop aanwezig. Bij First Lady vindt u een gevarieerde collectie waarin we alle trends in mooie outfits en combinaties voor u klaar hebben hangen.

LEES MEER

© Copyright 2016 FirstLady

Ontworpen door Beingbrand