Nieuws


Inspirerende modeshow & High Tea

Komen jullie kijken wat de nieuwe mode gaat worden dit najaar?  Op zondag 23 september houden we weer een inspirerende modeshow in Rheden. Natuurlijk weer inclusief iets lekkers! De winkel is geopend vanaf 13.00 uur en de modeshow begint om 14.00 uur. Na de modeshow is er een High Tea buffet van Van Zeventer & Keenenburg.

LEES MEER

Fotoverslag Modeshow Herfstfair Hoogeland

Check it! Ons motto deze modeshow. En wat hebben we een geluk gehad met het mooie weer… Wat hebben we weer een mooi weekend achter de rug. De ochtend begonnen wij met een heerlijke kop koffie, die wij al lopend naar onze stand konden nuttigen. Een goedemorgen klinkt vanuit bijna elke stand, iedereen is in een goed humeur. En terecht!

LEES MEER

Trends najaar/winter 2018 met een twist!

Laat je inspireren door onze najaarsmode! We vertellen je graag over klassieke kleuren, maar dan in nieuwe neopreen materialen. Over ruiten gecombineerd met bloemen, over punk en feministe invloeden. Samen met zachtheid en romantiek. En over het mannenpak met een sportieve twist. We ontvangen je graag in een nieuw najaar, juist niet met donkere kleuren, maar met vrolijkheid en heel veel kleur!

LEES MEER

Fotoverslag modeshow Eerbeek voorjaar 2018

Het is eindelijk lente! Zondag 8 april begon als een hele zonnige dag, dus dat beloofde veel goeds. Koffie klaar, stoelen gereserveerd, modellen aanwezig… onze modeshow kon beginnen! Er werd al druk gekletst, ons kent ons dus er moest al heel wat besproken worden. Helaas deed onze microfoon het niet en moest Lidy toch net even wat harder praten.

LEES MEER