Nieuws


First Lady bestaat 85 jaar!

Van maandag 25 tot en met zaterdag 30 september vieren we met al onze klanten het 85 JARIG JUBILEUM van First Lady! Draai aan het Rad van Fortuin in onze winkels en je wint altijd een prijs.

 

  • rheden-01
    rheden-02

    HET VERHAAL VAN FIRST LADY

    Het waren opa en oma Boerman die in september 1932 de kiem legden voor het huidige First Lady in Rheden en Eerbeek. De bakkerij in de Dorpsstraat werd opgedoekt en er werd aan de Worth Rhedenseweg een gloednieuw huis met winkelpand betrokken. Mevrouw Boerman-Barink startte haar winkel in manufacturen. Van confectie was in die jaren nog geen sprake. Het vloeroppervlak was bescheiden, geheel in de geest van die tijd: 30 vierkante meter. Opa Chris Boerman zorgde in die sobere jaren voor de aanvoer van nieuwe spullen per fiets. Om het de klanten aangenaam te maken, brandde in de zaak een gezellige, ronde kolenkachel…

    LEES VERDER

Wat is oud?

Wanneer ben je ‘oud’? Ik voel me soms een heel oud besje. Als mijn lichaam niet mee wil werken en er enorm veel werk op me afkomt. Mijn moeder zei vroeger: “Iemand van 10 jaar ouder is voor je gevoel oud.” Toch ken ik vele mensen van 70+ die nog bijzonder jong zijn. ( Ja, ik ben 61.) Is het belangrijk? Er wordt toch altijd gezegd: Je bent zo oud als je je voelt. Een waarheid als een koe!

LEES MEER

Mode trends najaar 2017

De najaarsmode is uitbundig en expressief. Vol details, prints, warme kleuren en bijzondere combinaties. De romantische stroming schittert door het gebruik van plissé, strikken, kant, glansaccenten en minuscule prints. Nog steeds aanwezig zijn de roofdierenprints, waarbij de panterhuid het meest wordt geïmiteerd. Ook zien we veel vossen en vogels in kleine tekeningetjes en prints op blouses en jasjes. Tot slot zijn de buttons, applicaties en opvallende teksten dit najaar nog volop aanwezig. Bij First Lady vindt u een gevarieerde collectie waarin we alle trends in mooie outfits en combinaties voor u klaar hebben hangen.

LEES MEER

OPEN HUIS week bij First Lady!

Kom je inspiratie opdoen tijdens de OPEN HUIS week van maandag 4 tot zaterdag 10 september? Onze collectie neemt je mee in Historiek en Kasteelsfeer met betoverende bloemdessins, barok, ruffles en plissé. In Rheden en Eerbeek kun je tijdens deze Open Huis week komen genieten van heerlijke lekkernijen en een bijzondere tafelaankleding.

LEES MEER

Uitpakdagen bij First Lady!

First Lady pakt uit! Ga vrolijk het voorjaar in met extra veel voordeel. Kom dus snel profiteren van deze tijdelijke actie. De actie duurt t/m zaterdag 13 mei en is geldig zolang de voorraad strekt. Naast de mode op onze onderstaande flyer is er nog veel meer mode voordelig geprijsd bij ons in de winkel. Tot snel bij First Lady!

LEES MEER

© Copyright 2016 FirstLady

Ontworpen door Beingbrand