Nieuws


Uitpakdagen bij First Lady!

29 oktober starten de uitpakdagen bij Firstlady! Niet alleen de kleding die op onze folder staat is voordelig geprijsd, als je in de winkel komt zul je zien dat er aan veel meer kleding actiekaartjes hangen. Deze actie duurt maar twee weken, wees er dus snel bij en profiteer van dit voordeel!

LEES MEER

Black Friday bij First Lady op 23 november!

Zet hem vast in de agenda! Vrijdag 23 november is het Black Friday bij First lady in Rheden en Eerbeek. Vanaf 13.30 uur tot 20.00 uur zijn er modeflitsen, waarbij de nieuwste collecties worden geshowd van de merken Street One, Cecil, Esprit en Ichi. Dit met een knipoog naar de komende feestdagen. Make it Shine, met veel glans en glitter!

LEES MEER

Fotoverslag najaar modeshow in Eerbeek

De laatste modeshow van dit seizoen! Wat gaat het snel en wat komen er veel leuke artikelen binnen. Deze show is dus weer heel anders dan in Rheden of bij de Herfst Fair op het Hooge Land in Beekbergen. Het laat zien hoe makkelijk alles met elkaar gecombineerd kan worden, regels gelden eigenlijk al niet meer. Doe wat je mooi vindt en kom uit je comfortzone!

LEES MEER

De gouden eeuw

Afgelopen zomer waren Gerard en ik op vakantie in Valencia, Spanje. We hebben daar o.a. een museum bezocht over de zijde-industrie en vergaapten ons aan deze rijke, bijzonder stoffen en prachtige kleuren. De Arabieren brachten de zijdeteelt al in de negende eeuw naar Andalusië in Zuid-Spanje. In Valencia bloeide de zijde-industrie van de veertiende tot de tweede helft van de negentiende eeuw. Tot ver in de negentiende eeuw werd het met bloemmotieven doorweven Valenciaanse brocaat, dat bekend was om de gedurfde kleurcombinaties, naar heel Europa geëxporteerd.

LEES MEER

Modeshow in Eerbeek met High Tea op 7 oktober!

Als je wilt zien hoe je de nieuwe najaarsmode kunt combineren dan mag je de modeshow van Firstlady zeker niet missen. Waarschijnlijk ben je in de afgelopen weken al een keer bij Firstlady geweest en heb je een indruk opgedaan van de nieuwe modekleuren, stoffen en dessins. Maar als het dan geshowd wordt in de juiste combinatie, dan ziet het er toch echt weer anders uit en kom je op nieuwe ideeën.

LEES MEER