Nieuws


Fotoverslag modeshow Eerbeek voorjaar 2018

Het is eindelijk lente! Zondag 8 april begon als een hele zonnige dag, dus dat beloofde veel goeds. Koffie klaar, stoelen gereserveerd, modellen aanwezig… onze modeshow kon beginnen! Er werd al druk gekletst, ons kent ons dus er moest al heel wat besproken worden. Helaas deed onze microfoon het niet en moest Lidy toch net even wat harder praten.

LEES MEER

Fotoverslag modeshow voorjaar 2018

Op zondag 18 maart hebben wij onze jaarlijkse voorjaars modeshow gehouden. Ook dit jaar waren wij weer erg enthousiast over de vrolijke voorjaarsmode, vol met bloemen, strepen, glansstoffen, stoer denim, en Hollandse dessins. De mode is eigenwijs op dit moment en zo ook onze modellen!

LEES MEER

Hollandse modeshow met ballen in Rheden!

Wil je zien hoe de nieuwe mode er dit voorjaar uitziet? Kom dan naar de modeshow op zondag 18 maart in onze winkel in Rheden. Het thema is: Dutch design. De mode met een Hollands tintje. Na de modeshow staat er een Food Truck voor de deur met een echte Nederlandse lekkernij: de bitterbal.

LEES MEER

Mode trends voorjaar 2018

Ben je gek op kleur? Dan kun je je hart ophalen dit voorjaar. Het is één en al kleur, kleur en nog eens kleur. Gecombineerd in prachtige designs en outfits met veel volume. Laat je verrassen door contrasten die geïnspireerd worden door de grote metropolen én het platteland. We mogen gaan  spelen met perfectie en imperfectie in onze stijl en kledingkeuze. Dat belooft een vrolijk en creatief voorjaar te worden!

LEES MEER