Nieuws


Uitpakdagen-voorjaar-2019

Uitpakdagen starten 29 april!

29 april starten de uitpakdagen bij First Lady! Twee weken lang is veel kleding bij First Lady voordelig geprijsd. Niet alleen in de folder staan aantrekkelijke prijzen, ook in de winkel zijn veel artikelen afgeprijsd. Deze actie duurt maar twee weken, wees er dus snel bij en profiteer van dit voordeel!

LEES MEER
modeshow eerbeek

7 april Modeshow in Eerbeek!

Op zondag 7 april kun je de nieuwe voorjaarsmode komen bekijken bij Firstlady in Eerbeek. Laat je inspireren door de mannequins die je laten zien hoe de nieuwe voorjaarsmode eruit ziet en hoe je dit gemakkelijk met elkaar kunt combineren. De modeshow begint om 14.00 uur.

LEES MEER

24 maart Modeshow in Rheden!

Op zondag 24 maart kun je in levende lijve de nieuwe voorjaarsmode bij Firstlady komen bekijken. Vanaf 14.00 uur laten de mannequins je zien hoe de mode er uit ziet en hoe je het met elkaar kunt combineren.

LEES MEER

Opening Cecil Shop!

eIn Eerbeek hebben we een flinke verbouwing achter de rug. Maar dat was niet voor niets! We hebben nu een prachtig nieuwe Cecil shop in onze winkel gekregen. Om dit te vieren ontvang je alleen op 8 en 9 maart een gratis ‘Linda top’ bij aankoop van €50 aan Cecil artikelen.

LEES MEER