Nieuws


Wat zie jij er goed uit!

In ons vluchtige wereldje met volle agenda’s vergeten we dat nog wel eens tegen ons zelf te zeggen, voordat we s’morgens de deur uit gaan. En echt het is zo belangrijk voor het verloop van je dag dat je er zelfverzekerd en vol vertrouwen tegenaan kan. Werk, een gezellige afspraak, een onverwachte ontmoeting, het maakt niet uit. Je op je gemak voelen en lekker in je vel zitten, dat is belangrijk.

LEES MEER

Uitpakdagen bij First Lady!

29 oktober starten de uitpakdagen bij Firstlady! Niet alleen de kleding die op onze folder staat is voordelig geprijsd, als je in de winkel komt zul je zien dat er aan veel meer kleding actiekaartjes hangen. Deze actie duurt maar twee weken, wees er dus snel bij en profiteer van dit voordeel!

LEES MEER

Black Friday bij First Lady op 23 november!

Zet hem vast in de agenda! Vrijdag 23 november is het Black Friday bij First lady in Rheden en Eerbeek. Vanaf 13.30 uur tot 20.00 uur zijn er modeflitsen, waarbij de nieuwste collecties worden geshowd van de merken Street One, Cecil, Esprit en Ichi. Dit met een knipoog naar de komende feestdagen. Make it Shine, met veel glans en glitter!

LEES MEER