Nieuws


Fotoverslag najaar modeshow in Eerbeek

De laatste modeshow van dit seizoen! Wat gaat het snel en wat komen er veel leuke artikelen binnen. Deze show is dus weer heel anders dan in Rheden of bij de Herfst Fair op het Hooge Land in Beekbergen. Het laat zien hoe makkelijk alles met elkaar gecombineerd kan worden, regels gelden eigenlijk al niet meer. Doe wat je mooi vindt en kom uit je comfortzone!

LEES MEER

De gouden eeuw

Afgelopen zomer waren Gerard en ik op vakantie in Valencia, Spanje. We hebben daar o.a. een museum bezocht over de zijde-industrie en vergaapten ons aan deze rijke, bijzonder stoffen en prachtige kleuren. De Arabieren brachten de zijdeteelt al in de negende eeuw naar Andalusië in Zuid-Spanje. In Valencia bloeide de zijde-industrie van de veertiende tot de tweede helft van de negentiende eeuw. Tot ver in de negentiende eeuw werd het met bloemmotieven doorweven Valenciaanse brocaat, dat bekend was om de gedurfde kleurcombinaties, naar heel Europa geëxporteerd.

LEES MEER

Modeshow in Eerbeek met High Tea op 7 oktober!

Als je wilt zien hoe je de nieuwe najaarsmode kunt combineren dan mag je de modeshow van Firstlady zeker niet missen. Waarschijnlijk ben je in de afgelopen weken al een keer bij Firstlady geweest en heb je een indruk opgedaan van de nieuwe modekleuren, stoffen en dessins. Maar als het dan geshowd wordt in de juiste combinatie, dan ziet het er toch echt weer anders uit en kom je op nieuwe ideeën.

LEES MEER

Fotoverslag Modeshow Najaar 2018 in Rheden

En dan zitten we ineens midden in de herfst… Wat een overgang binnen een dag. We gaan van 27 graden naar 12 graden, inclusief regen en wind. De winter is in aantocht en heel eerlijk, ik denk dat iedereen er wel aan toe is dat we weer een ander seizoen in gaan. Dus, tijd voor de truien, vesten, comfi broeken en grote sjaals, stoere boots en wollen jassen. Dit alles hebben wij weten te vertalen in een leuke show, samen met onze mannequins.

LEES MEER

Inspirerende modeshow & High Tea

Komen jullie kijken wat de nieuwe mode gaat worden dit najaar?  Op zondag 23 september houden we weer een inspirerende modeshow in Rheden. Natuurlijk weer inclusief iets lekkers! De winkel is geopend vanaf 13.00 uur en de modeshow begint om 14.00 uur. Na de modeshow is er een High Tea buffet van Van Zeventer & Keenenburg.

LEES MEER