Nieuws


Waar word jij mooi van?

Waar word jij mooi van? In ieder geval van een lach op je gezicht en van lekker in je vel zitten. Tja, dat lekker in je vel zitten kan bij menig vrouw grote ergernis oproepen. We zijn niet snel tevreden met onszelf. We worstelen. Soms is het je gewicht of ben je niet tevreden met je proporties of met je lengte. Soms zijn het de moeilijke tijden in je leven of je drukke werk. Ook ik worstel hiermee en ik weet dan: “balans” is het sleutelwoord. Maar waar vind ik die. Ik weet ook dat ik mijn eigen verwachtingspatroon meer zou willen afstemmen op de realiteit…

LEES VERDER

LEES MEER

Inspirerende modeshow, heerlijke tapas en fijne korting tijdens de Openhuisweek 6 t/m 11 maart

Bezoek onze OpenHuisWeek in zowel Rheden als Eerbeek van maandag 6 t/m zaterdag 11 maart met een tafel gevuld met heerlijke hapjes. Of laat je inspireren door de nieuwe combinaties bij de Modeshow in Rheden op zondag 19 maart. De show start om 14.00 uur. Na de modeshow kun je gebruik maken van een heerlijk tapas-buffet. Entree voor het buffet is € 7,50. Bestel de kaartjes voor dit buffet in onze winkel of stuur een mail naar via: rheden@firstlady.nl.

LEES MEER

Mode trends voorjaar en zomer!

All-over dessins in tropische sferen, prints van paradijsvogels, kleurrijke bloemen en rijk gedecoreerde bomberjasjes met prachtige borduursels en applicaties. Voeg daaraan de retro sportieve elementen en urban invloeden met badges en tekstprints toe en het modebeeld is compleet. Bij First Lady Rheden en Eerbeek vindt u een gevarieerde collectie waarin al deze trends zijn opgenomen.

LEES MEER

Opruiming bij First Lady!

Het najaarsseizoen is al geruime tijd onderweg en voor ons als modezaak denken wij al weer aan het voorjaar van 2017. Daarom moet er ruimte worden gemaakt in de rekken en daarvan kunt u profiteren. Kom dus snel kijken!

LEES MEER

Sla je slag tijdens de uitpakdagen!

Vanaf maandag 24 oktober start in onze winkels een mooie najaarsactie: de UITPAKDAGEN. Slag je slag met deze super voordelige najaarsmode! De actie duurt t/m zaterdag 5 november en is geldig zolang de voorraad strekt. Naast de voordelig geprijsde mode op onze onderstaande flyer is er nog veel meer najaarsmode voordelig geprijsd. Tot snel bij First Lady!

LEES MEER