Fotoverslag najaar modeshow in Eerbeek

De laatste modeshow van dit seizoen! Wat gaat het snel en wat komen er veel leuke artikelen binnen. Deze show is dus weer heel anders dan in Rheden of bij de Herfst Fair op het Hooge Land in Beekbergen. Het laat zien hoe makkelijk alles met elkaar gecombineerd kan worden, regels gelden eigenlijk al niet meer. Doe wat je mooi vindt en kom uit je comfortzone!

Op de dag zelf hebben we een rustige start, heerlijk! Stoelen staan al klaar, de rode lopers liggen en de rekken staan op hun plek. Vandaag hebben we na de show een heerlijke High Tea van Grand Cafe de Korenmolen, daar kijken we stiekem nu al naar uit. Martijn van Party Sound Together komt ons weer voorzien van muziek. Dan gaan de deuren open en kan iedereen al snel op zoek naar een geschikte plek. Er wordt al tussen de kleding gekeken, snel, voordat het druk word.

Daar komen onze mannequins binnen. Wat jullie misschien niet weten, is dat we in beide winkels verschillende mannequins hebben. Wat zijn we blij met ze, ze zijn goud waard! Dan kan de show beginnen. Lidy staat al klaar, met in haar ooghoeken haar moeder, waar dit allemaal mee begonnen is. De eerste ronde, het Ruit thema. Weer een hele andere look als we hebben gehad in Rheden, zo blijft combineren het leukste wat er is.

Dan ronde twee, Sporty Games. Ook in dit thema zien we de bloemenprint, velvet- en travelkwaliteiten voorbijkomen. Van stoere sneakers tot aan de pumps, als de bies en strepen er maar in voorkomen en niet te vergeten de felle kleuren. O.a. rood en groen zien we in deze ronde veelvuldig terug. Dan de derde en laatste ronde, Cozy. Zachte materialen, (nep) bont, aardse kleuren en zachte tinten die goed bij elkaar komen. Grote sjaals, coated broeken met panterprints, biezen… het kan allemaal. Zeker hier is de corduroy een aanwezige stof in de broeken en zelfs in de petjes. Er komen ook hele leuke tassen voorbij die zelf samen te stellen zijn, voor een hele leuke prijs.

En dan is er tijd om zelf te shoppen. Zelfs achter de rekken van de lingerie staan dames nog kleding te passen vanwege de drukte. In het heetst van de strijd is alles geoorloofd! Na ruim een uur komen de dames tot rust en zoekt iedereen weer een stoel om even bij te komen en te genieten van de High Tea. Ook dit keer smaakt het weer voortreffelijk. De brownies die er bij zitten bewaart iedereen voor het laatst, want die zijn echt om te smullen zo lekker!

Wij van First Lady hopen dat iedereen weer een fijne dag heeft gehad, met veel inspiratie en gezelligheid. Hopelijk zien we elkaar weer de volgende modeshow, dan gaan we al weer richting de lange dagen mooi zomeravonden. Maar voor nu eerst nog even genieten van de warme chocolademelk.

Bekijk het complete fotoverslag