24 maart Modeshow in Rheden!

Op zondag 24 maart kun je in levende lijve de nieuwe voorjaarsmode bij Firstlady komen bekijken. Vanaf 14.00 uur laten de mannequins je zien hoe de mode er uit ziet en hoe je het met elkaar kunt combineren.

Na een aantal regenachtige dagen is het heerlijk om je te kunnen verheugen op de nieuwe voorjaarsmode, het mooie weer komt er zo langzamerhand ook aan en daarnaast is het ook nog heel erg gezellig om deze dag mee te maken.

Om de zondagmiddag compleet te maken kun je na de modeshow ook nog gebruik maken van een overheerlijke HIGH TEA met allerlei lekkere hapjes.

De high tea wordt verzorgd door traiteur van Zeventer & Keenenburg uit Velp. Als je van de high tea gebruik wilt maken heb je wel een reservering nodig á € 7,50. Deze kunt je afhalen in de winkel, je kunt een mailtje sturen naar rheden@firstlady.nl of telefonisch reserveren 026 4952133. 

We zien je graag op de 24e!

P.S.  De modeshow in Eerbeek is op zondag 7 april

website: www.vanzeventerenkeenenburch.nl