fbpx

Wat zie jij er goed uit!

In ons vluchtige wereldje met volle agenda’s vergeten we dat nog wel eens tegen ons zelf te zeggen, voordat we s’morgens de deur uit gaan. En echt het is zo belangrijk voor het verloop van je dag dat je er zelfverzekerd en vol vertrouwen tegenaan kan. Werk, een gezellige afspraak, een onverwachte ontmoeting, het maakt niet uit. Je op je gemak voelen en lekker in je vel zitten, dat is belangrijk.

Door alle sociale media is dat nog wel eens lastig. Kijk nou naar onze koningin, die straalt altijd. Zo knap is die vrouw en ja daar heeft ze vast haar mensen voor en een hoger budget als de gemiddelde Nederlander ;). Maar wat ze ook aan heeft…. ze straalt. Linda de Mol klaagt altijd over haar pondjes te veel. Maar wat doet die vrouw het goed zeg en laten we wel wezen, ze is de 50 ruim gepasseerd.

Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar waar het mij om gaat is: wat doe jij? Kijk je weleens goed in die spiegel naar je zelf? En zie je dan ook je mooie kanten? Je hebt er vast heel veel. Bij Firstlady zien we ze namelijk wel, dat is waar wij op letten: jou laten stralen!

Het voorjaar komt er weer aan met nieuwe kleuren en modeleringen. Weet jij al welke kleur geel jou mooi staat of welk model broek? De vertrouwde “skinny jeans” of staat jou die flairpijp geweldig? En moet dat dan een soepele of juist stevige stof zijn? Wij helpen je graag, want dat is wat we het liefste doen. Jou er goed uit laten zien, zodat je met volle overtuiging en een mooie lach tegen jezelf kan zeggen:

‘Wat zie jij er goed uit!’

Elly van Lunzen