20 september Modeshow in Rheden

De modeshow van First Lady in Rheden vindt dit jaar plaats op een andere locatie: de winkel van De Heeren van Rheden. Op vrijdag 20 september zijn er maar liefst 2 modeshows waar de laatste modetrends van dit najaar aan u worden getoond.

First Lady is verliefd op ‘De Heeren van Rheden’

De woonwinkel in de Groenestraat heeft een eigen stijl ontwikkeld die aansluit op landelijk en industrieel wonen. Dit sluit perfect aan op de modethema’s van First Lady van dit najaar.

Op vrijdag 20 september is de modeshow van First Lady in de winkel van De Heeren van Rheden. De twee modeshows zijn om 14.00 uur en 19.00 uur aan de Groenestraat 47 in Rheden.

Natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis! Na de show ontvang je van ons een stempelkaart voor een gratis ‘Modeshow Lekkernij’. Deze volle kaart is geldig t/m zondag 29 september 2019 en tijdens openingstijden te gebruiken tot 17.00 uur bij Het wapen van Rheden. De toegang voor beide shows is gratis.

Modeshows_Rheden