Afgelast: Modeshow

Helaas is in verband met het coronavirus de modeshow van 20 maart afgelast.

Dit jaar vindt de voorjaarsmodeshow op vrijdag 20 maart plaats op een hele bijzondere locatie in Rheden: De Heeren van Rheden. First Lady is verliefd geworden op deze unieke locatie en organiseert daarom de modeshow in de woonwinkel in de Groenestraat.

De Heeren van Rheden heeft een eigen stijl ontwikkeld die aansluit op landelijk en industrieel wonen. Dit sluit perfect aan op de modethema’s van First Lady van dit voorjaar. De modeshow wordt georganiseerd in samenwerking met Hairstyling Signature en Schoonheidssalon Nicole Yvon. Zij maken het modebeeld compleet door ervoor te zorgen dat de mannequins er tiptop uitzien.

Op vrijdag 20 maart is de modeshow van First Lady in de winkel van De Heeren van Rheden. De twee modeshows zijn om 14.00 en 19.00 uur.

Het adres:
Groenestraat 47 in Rheden.

De toegang is voor beide shows gratis!