fbpx

FREE/QUENT: ons nieuwe merk

Vera
Blog geschreven door Vera

We zitten alweer in het najaar van 2021 en wat is de mode weer leuk! Naast de nieuwste items en trends hebben we sinds dit najaar ook het merk FREE/QUENT in de winkel hangen. De klanten reageren al net zo enthousiast als ik erover ben, want wat hebben ze leuke kleding.

Ik vertel jullie graag meer over dit merk. FREE/QUENT is een onderdeel van Brands of Scandinavia en komt uit Denemarken. Brands of Scandinavia werd opgericht in 2009 en is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van mode voor vrouwen in heel Europa. Met het merk FREE/QUENT bieden ze mode op basis van prijs-kwaliteitverhouding en luxe voor minder.

Free quent

De filosofie

De kleding van FREE/QUENT is verantwoord op diverse gebieden. FREE/QUENT zet stappen op weg naar een duurzame toekomst. Sinds het voorjaar van 2020 leveren ze een lijn met duurzame kleding. Ze gebruiken hierbij een selectie duurzame stoffen, zoals EcoVero viscose, organisch katoen en gerecycled polyester. Daarnaast staat milieu hoog in het vaandel tijdens de productie van de kleding en hoeft u zich geen zorgen te maken over het milieu wanneer u kleding van FREE/QUENT aanschaft.

Is de kleding van FREE/QUENT ook iets voor jou?

De kleding van FREE/QUENT spreekt vrouwen aan met stijl! Het merk wordt door hen beschouwd als een modieuze, charmante en flatterende keuze dat past bij haar levensstijl. En dat klopt! In deze kleding voel je je cool en comfortabel.

Kom je ook snel een kijkje nemen bij ons in de winkels naar het nieuwe merk?! Waarschijnlijk word je net zo enthousiast als ik.

Vera te Pas