fbpx

Trends First Lady najaar en winter 2021-2022

De Corona pandemie maakte van de ene op de andere dag een einde aan alles waar we aan gewend waren. We beginnen opnieuw en hebben veel geleerd! We beginnen met een blanke pagina en heroverwegen wat echt belangrijk is. Hoe nu verder?

Renewed tradition

Vernieuwe tradities met een vleugje chique

Tradities worden vernieuwd met een vleugje chique in dit thema. We spelen met de mannelijke en vrouwelijke elementen binnen dit thema en dat zorgt voor de juiste spanning. Krachtige, sterke silhouetten en brede schouders worden gemixt met roesels en pofmouwen. Ruiten zien we veelvuldig in zowel boven- en onderstukken. De spencer is niet weg te denken en geeft een adellijk Engels gevoel, die van de vrouwelijke dandy. Super leuk in combinatie met een witte blouse en strakke leren broek of tregging.

Rust, romantisch en chique
Blouses met ruches of kant en grote kragen in wit zijn de verbinders in dit thema, die ook voor rust zorgen. In wit tinten met volants, kant en uitgewerkt. Romantisch! En we zien het gilet, bij voorkeur lang en oversized, gestept, sportief of juist heel chique gedragen.

Kleurrijk thema
Het thema is heel kleurrijk. Rood, kobaltblauw, hemelsblauw, jadegroen en aubergine. En maken verrassende combinaties met de ruiten. Prachtige vurig rode tinten in mesh en wol.

Renewed tradition: stereotiepe vrouwelijke vormen; fragiel; verfijnd zacht; roesels; velvet; kant; glans; plissé.
Tijdloze traditie: Britse iconen; lamswol; Prince de Galle; Pied de Poule; Herringbone; Pin stripes en veel kleur!

Recomfort

Een veilige bubbel

Op zoek naar de waarheid, betekenis en spiritualiteit. Een veilige bubbel om op verhaal te komen. In dit thema zijn de materialen zacht. We zien veel warme breisels, ruimvallende modellen, capes, shawls en laagjes. Daarnaast zien we ook robuuste boots en sneakers met dikke en geprofileerde zolen. Zij gaan ons helpen met nieuwe terreinen te ontdekken.

Warm en lekker groot
Warme stepjassen, volumineus, om in weg te kruipen. De bodywarmer is on trend. In één kleur maar ook tweekleurig. Lekker over een hoodie, sweater, coltrui of overshirt. Perfect item voor de start van het najaar… De knits kunnen in het thema Recomfort niet ontbreken. De breisels mogen echt gezien worden. Mooie ingebreide kabelmotieven zien we naast de grof gebreide items, met bouclé garens en/of melange garens. Vesten met ingebreide kabels of juist een grove steek.

Laagjes, laagjes en nog een laagjes
Het vest in het modebeeld……betekend laagjes. Meerdere items in een outfit. Een lekker lang vest in een zelfde kleurtoon als de top is een variant op het klassieke twinsetje. Ook zijn er korte vestjes in zachte materialen en overslag vestjes. Daarnaast is de col essential in je garderobe. Je kunt hem dragen onder een jurk, jasje maar ook onder een trui. Sommige colletjes zijn zo mooi dat je ze niet hoeft te verbergen onder een kledingstuk.

Comfortabel en de trend kleuren
Om het relaxed en comfortabel te houden zien we ook gebreide jurken.
We beschermen ons zelf in volumineuze en warme materialen. Fluffy, teddy, kort geschoren in zijn geheel, maar ook in de mix. Dit najaar zien we veel kleuren die aards zijn, zoals grijsgroen, beige, roomwit en krijgen extra warmte in de mix met caramel, bruin en goud. De basiskleuren zwart, marine en bruin blijven de belangrijke combinatiekleuren. Groen doet ook mee……in verschillende tinten groen. Van mint, khaky tot legergroen. En de panter blijft een altijd graag geziene gast.

Recomfort: Teddy – Hoody – Vegan leather- Mouwloos – Overshirt – Spencer – Coltrui – Knits – Laagjes – Gestept