fbpx

Shoppen tijdens de lockdown

Lieve First Lady klanten,

Wat zijn we blij met al jullie lieve reacties en bemoedigingen op de winkelsluitingen. Jullie leven enorm met ons mee en dat is hartverwarmend!

Evenals vorig jaar tijdens de lockdown willen we jullie op diverse manieren blijven inspireren. Dat doen we op de volgende manieren.

Bellen, mailen of videobellen via Whatsapp

Als eerste kun je ons gewoon bereiken via onze telefoonnummers en emailadressen:

Zo kun je ons jouw wensen telefonisch of per mail doorgeven, maar nog leuker: videobellen via Whatsapp. Dan kunnen we met de camera door onze winkel meenemen en laten we je gelijk wat voorbeelden zien.

Haal je bestelling op in de winkel

Op maandag zijn we in Eerbeek vanaf 11.00 uur aanwezig en in Rheden vanaf 13.00 uur. Van dinsdag tot zaterdag zijn wij aanwezig in de winkel in van 9.30 uur tot 17.00 uur.  Dus heb je iets telefonisch, mail of Facebook besteld? Dan leggen wij je bestelling klaar in de winkel en kun je het bij ons ophalen. We overhandigen je bestelling dan via de winkeldeur. Je kunt je aankopen direct pinnen.

Laat je inspireren via windowshopping

In onze winkeletalages wisselen we nu de kleding nog vaker! Dus laat je inspireren door even langs te lopen.

Onze favoriet: de outfit inspiratietas!

Zoek je een outfit voor een bijzonder moment? Of ben je gewoon toe aan iets nieuws? Probeer dan onze outfit inspiratietas! Onze kledingstylisten verrassen je met drie outfits die we perfect bij jouw kleuring en figuur vinden passen. Wil je meer informatie? Bel gerust of lees hier verder.

Outfit foto’s op Facebook

En als laatste maken we uiteraard de komende weken veel foto’s en video’s van de collectie en plaatsen we die op Facebook Eerbeek, Facebook Rheden, Instagram Eerbeek en Instagram Rheden.