Nieuws


Sla je slag tijdens de uitpakdagen!

Vanaf maandag 24 oktober start in onze winkels een mooie najaarsactie: de UITPAKDAGEN. Slag je slag met deze super voordelige najaarsmode! De actie duurt t/m zaterdag 5 november en is geldig zolang de voorraad strekt. Naast de voordelig geprijsde mode op onze onderstaande flyer is er nog veel meer najaarsmode voordelig geprijsd. Tot snel bij First Lady!

LEES MEER

Fall in love with fall

“Met deze kreet zijn wij, de medewerkers van First Lady, het nieuwe seizoen begonnen. Wij zijn tot over onze oren verliefd geworden op die nieuwe jurkjes, de Boho blouses en de sweat en corduroy broeken. En we vielen massaal voor de vele omslagdoeken, poncho’s en nieuwe truien. Daarom deze belangrijke vraag: “Als jij voor je kledingkast staat, wordt je dan blij?

LEES MEER

Trends najaar & winter

De najaar en winter trends volgens First Lady. De trend Earth tones staat voor kwaliteit en eenvoud. We zien in dit thema veel strepen en teksten. Mooie lichte kleuren, poederachtig en zachte lichte tinten, denk aan roze, zalm, skin, goud en lichte peach kleuren, maar ook camel, beige en cognac. Modern Fairy Tales is een trend waarbij we inzoomen op de natuur. Warme boskleuren, verfijnde motieven, rijke decoraties en grote halssieraden zorgen voor een mooi compleet beeld. Een grote rol is weggelegd voor de sjaal. In de trend Magic kijken we naar de krachten van de natuur, zoals bevroren water en maansverduistering. Spetterend blauw of juist zwart met vuur erin als lava. Boeiende kleurcombinaties.

LEES MEER

Open huis week: 5 t/m 10 september

Inspiratie opdoen met de nieuwste trends in de najaarsmode?

Ga je voor de sfeer van Modern Fairy Tales, met decoratieve dessins, jacquards en verhalen uit het bos. of val je als een blok voor Magic, met invloeden van de ruwe natuur, mistige dessins, blue moon en black beauty?

LEES MEER

First Lady pakt uit!

Firstlady pakt uit met een aanbiedingsfolder. Heel veel leuke voorjaarsmode voor een aantrekkelijke prijs. Als u in de buurt van Eerbeek of Rheden woont heeft u de folder misschien al wel in de brievenbus gehad of bent u zelfs al in een van onze winkels geweest. Naast de mode van de folder is er nog meer tijdelijk voordeliger geprijsd. Deze actie loopt tot en met zaterdag 7 mei of zolang de voorraad strekt.