Nieuws


Hollandse modeshow met ballen in Rheden!

Wil je zien hoe de nieuwe mode er dit voorjaar uitziet? Kom dan naar de modeshow op zondag 18 maart in onze winkel in Rheden. Het thema is: Dutch design. De mode met een Hollands tintje. Na de modeshow staat er een Food Truck voor de deur met een echte Nederlandse lekkernij: de bitterbal.

LEES MEER

Mode trends voorjaar 2018

Ben je gek op kleur? Dan kun je je hart ophalen dit voorjaar. Het is één en al kleur, kleur en nog eens kleur. Gecombineerd in prachtige designs en outfits met veel volume. Laat je verrassen door contrasten die geïnspireerd worden door de grote metropolen én het platteland. We mogen gaan  spelen met perfectie en imperfectie in onze stijl en kledingkeuze. Dat belooft een vrolijk en creatief voorjaar te worden!

LEES MEER

Laat het voorjaar maar komen!

Open Huis week en korting bij First Lady

Onze traditionele Open Huis week start 5 maart. Na een week vol met erg winterse weersomstandigheden lijkt het voorjaar er nu toch echt aan te komen. Bij Firstlady zeggen we dan ook: “laat het voorjaar maar komen, wij zijn er klaar voor”, dat willen wij je graag laten zien. En dat met een hele gezellige in Hollandse sfeer aangeklede koffietafel.

LEES MEER

Uitpakdagen bij First Lady!

De Uitpakdagen zijn gestart bij First Lady! We pakken weer uit met geweldige aanbiedingen op onze nieuwe herfstcollectie.

En niet alleen de mode op onze folder is voordelig geprijsd. Ook heel veel kleding in de winkels heeft tijdelijk een actieprijskaartje. Kom naar Firstlady en maak gebruik van dit voordeel!

LEES MEER