Nieuws


Mode trends voorjaar en zomer!

All-over dessins in tropische sferen, prints van paradijsvogels, kleurrijke bloemen en rijk gedecoreerde bomberjasjes met prachtige borduursels en applicaties. Voeg daaraan de retro sportieve elementen en urban invloeden met badges en tekstprints toe en het modebeeld is compleet. Bij First Lady Rheden en Eerbeek vindt u een gevarieerde collectie waarin al deze trends zijn opgenomen.

LEES MEER

Opruiming bij First Lady!

Het najaarsseizoen is al geruime tijd onderweg en voor ons als modezaak denken wij al weer aan het voorjaar van 2017. Daarom moet er ruimte worden gemaakt in de rekken en daarvan kunt u profiteren. Kom dus snel kijken!

LEES MEER

Sla je slag tijdens de uitpakdagen!

Vanaf maandag 24 oktober start in onze winkels een mooie najaarsactie: de UITPAKDAGEN. Slag je slag met deze super voordelige najaarsmode! De actie duurt t/m zaterdag 5 november en is geldig zolang de voorraad strekt. Naast de voordelig geprijsde mode op onze onderstaande flyer is er nog veel meer najaarsmode voordelig geprijsd. Tot snel bij First Lady!

LEES MEER

Fall in love with fall

“Met deze kreet zijn wij, de medewerkers van First Lady, het nieuwe seizoen begonnen. Wij zijn tot over onze oren verliefd geworden op die nieuwe jurkjes, de Boho blouses en de sweat en corduroy broeken. En we vielen massaal voor de vele omslagdoeken, poncho’s en nieuwe truien. Daarom deze belangrijke vraag: “Als jij voor je kledingkast staat, wordt je dan blij?

LEES MEER

Trends najaar & winter

De najaar en winter trends volgens First Lady. De trend Earth tones staat voor kwaliteit en eenvoud. We zien in dit thema veel strepen en teksten. Mooie lichte kleuren, poederachtig en zachte lichte tinten, denk aan roze, zalm, skin, goud en lichte peach kleuren, maar ook camel, beige en cognac. Modern Fairy Tales is een trend waarbij we inzoomen op de natuur. Warme boskleuren, verfijnde motieven, rijke decoraties en grote halssieraden zorgen voor een mooi compleet beeld. Een grote rol is weggelegd voor de sjaal. In de trend Magic kijken we naar de krachten van de natuur, zoals bevroren water en maansverduistering. Spetterend blauw of juist zwart met vuur erin als lava. Boeiende kleurcombinaties.

LEES MEER