fbpx

Bestel hier jouw Outfit Inspiratie Tas

Zoek je een outfit voor een bijzonder moment? Of ben je gewoon toe aan iets nieuws? Geniet dan nu van een personal shopper, vanuit huis.

Onze stylistes stellen een goed gevulde tas samen met kledingsets die echt bij jou passen. En het mooiste is: we komen hem bij je thuis afleveren én ophalen. Gratis! (Als je binnen 20 km van Dieren of Eerbeek woont.)

Het enige wat jij hoeft te doen is je wensen doorgeven en de kleding te passen voor je eigen spiegel. Dat is makkelijk shoppen!

Hoe het werkt

1. Jouw gegevens

Je belt ons, stuurt een whatsapp of vult op deze pagina het formulier in. Na versturen nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. We bespreken dan kort je kleur- en stijlvoorkeuren zodat wij zo goed mogelijk voor je aan de slag kunnen.

2. Afleveren aan de deur

Op basis van je voorkeuren stellen wij een kledingpakket samen en brengen deze op het afgesproken tijdstip bij je thuis. Onze voorwaarde is wel dat je binnen een straal van 20 km van Eerbeek of Rheden woont.

3. Gratis passen en retourneren

In alle rust mag je de kleding thuis passen en binnen 5 werkdagen wordt het kledingpakket weer opgehaald. Uiteraard is er geen verplichting om de kleding te kopen, maar we verleiden je graag! Betaling gaat contactloos.

    Waar en bij wie kunnen we het kledingpakket afleveren?

    Wat is je maat in broeken en rokken?

    Wat is je maat in shirts, blazers en blouses?